Peníze na cokoliv

Nebankovní hypotéky mají spoustu výhod. Zejména pro ně nemusíte do banky, čili o několik desítek schůzek méně a ušetřeného spoustu času. Vše se totiž dá vyřídit po internetu. Snadno a velice rychle, že se budete divit. Úvěry totiž schvalujeme do 24 hodin. Čili peníze můžete mít opravdu rychle. Pak už jen postačí jedna schůzka k podpisu a vše je vyřízeno.
Zprostředkujeme velice výhodné nebankovní hypotéky. Tento typ je vhodný pro běžné spotřebitele. S penězi můžete zaplatit naprosto cokoliv.
· Rychlá hotovost se vždy hodí
· Potřebujete sehnat rychle větší obnos peněz? Chcete vyplatit hotovost a použít ji na cokoliv? Těmto typům úvěru se říká bezúčelné. A právě nebankovní hypotéky splňují všechny tyto výhodné podmínky.
vila s garážemi

Podmínky a ručení

Ručí se samozřejmě nemovitostí, kterou dáte takzvaně do zástavy. Za tu získáte peníze. Kolik to bude? To záleží na tom, kde vaše nemovitost leží, jakou má bonitu a na dalších odhadech, které provádějí profesionálové. Nám postačí zastat fotografie a my vše předáme do patřičných rukou. Okamžitě začnou pracovat na našem podnětu, vše se odehrává velice rychle. Netrvá to dlouhé měsíce, ale pár hodin. Jakmile budeme mít odhad, získat z něj můžete až 70% financí. Tyto peníze vám vyplatíme ihned po podpisu smlouvy.
radost z peněz
O jakou nemovitost se může jednat? Téměř o jakoukoliv. Nejběžnější bývají domy, byty, pozemky, ale může jít také o garáže, chaty a chatky, další objekty, budovy a spoustu dalšího.
Ø Doba splatnosti se přitom pohybuje jako v běžných bankách. Splácet můžete od jednoho roku až po dobu 30 let.
Ø S tímto typem úvěru můžete také staré a nevýhodné půjčky přefinancovat. Jestliže potřebujete splácet míň, nebo vám vázne zástava na nemovitosti, můžete se na nás obrátit. Pomůžeme s přefinancováním.
Ø Nikdo nebude chtít vědět, na co peníze potřebujete.
Ø Nezkoumáme registry, peníze můžete získat i přesto, že máte záznam.
Ø Máte nízký příjem? Myslíte si, že kvůli tomu nezískáte úvěr? Nízké příjmy nevadí, důležité je, abyste dokázali měsíčně splácet. Pomůžeme vám přizpůsobit úvěr na míru podle vašich potřeb.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup